Vakantiethema's in Frankrijk

Kleine campings

Heerlijk ontspannen op een leuke kleine camping in Frankrijk met zwembad of op een rustige mini-camping in Zuid-Frankrijk aan het water.

Campings aan zee

Campings in Frankrijk aan zee met een zwembad of in de duinen langs de stranden van de Franse kust?

NL eigenaar

Een camping in Frankrijk met een Nederlandse eigenaar is ideaal om de taalbarrière te doorbreken. Kamperen bij Nederlanders is bijzonder populair.

Franse meren

Ontdek de campings rondom de Franse meren. De hele dag zwemmen, zeilen of luieren op een terrasje in een van de Franse dorpjes aan het meer.

Lodge & safaritenten

Een (luxe) safaritent in Frankrijk huren is een comfortabele manier om uw vakantie in Frankrijk door te brengen.

Kindvriendelijke campings

Met de kinderen naar een kindvriendelijke Camping in Frankrijk is gegarandeerd succes. Animatie, omheind zwembad, schilderen, spelletjes of excursies voor jonge kinderen.

Naturistencampings

Vakantie op een naturistencamping in Frankrijk is meer dan alleen rust en privacy. Naturisten zijn opzoek naar vrijheid en hechten een bijzondere waarde aan bloot, gezondheid, natuur en milieu.

Kamperen met de hond

Als honden liefhebber is het maar al te fijn als je hond welkom en toegestaan is op de camping in Frankrijk. Uw hond is toegestaan op onderstaande campings in Frankrijk.

Kasteelcampings

Vakantie op een kasteelcamping betekent luxe domeinen in de vrije natuur in Frankrijk, allemaal gelegen op uitzonderlijke plaatsen waar luxe gelijk is aan ruimte.

Charme campings

Kamperen op de mooiste en meest idyllische plekken in Frankrijk. Op een charme camping kunt u optimaal genieten van rust, ruimte en natuur.

Glamping & luxe

Glamping in Frankrijk is dé trend van dit moment! Slapen onder een tentdoek (lodge- of safaritent), maar dan wel in een echt bed.

Tussenstop

Tussenstop maken op een camping in Frankrijk. Veel van de campings zijn in één dag te bereiken, ideaal voor een stop onderweg naar het zuiden van Frankrijk of Italië en Spanje.

Boerderijcampings

Kamperen met de kinderen op een boerderijcamping in Frankrijk is een bijzondere ervaring.

Jongerencampings

Boek een onvergetelijke vakantie met je vrienden op een jongerencamping in Frankrijk.

Familiecampings

Met het hele gezin genieten op een gezellige familiecamping met zwembad.

Zwemparadijs

Campings met een zwemparadijs voor jong en oud.

Campings met animatie

Campings met animatie voor kids.