Klaar om gevonden te worden

Adverteren op Campingfrankrijk.eu

Campingfrankrijk.eu is een online marktplaats (sinds 2013) voor het zoeken en direct boeken bij de eigenaar/aanbieder van een camping en huuraccommodatie. We zetten alle campings en huuraccommodaties (groot en klein) op een rij. Al onze beschrijvingen en teksten worden door de redactie SEO-proof geoptimaliseerd.

We bieden een scala aan advertentiemogelijkheden voor campings, accommodaties, ketens, maar ook aanverwante industrieën, zoals caravan- en campermerken, glampingmerken en kampeeruitrusting. Neem gerust contact met ons op voor volledige prijsinformatie en kant-en-klare oplossingen per e-mail op info@campingfrankrijk.eu of telefoon +31 10 8449512.

Inhoud van de vermelding

Voor campings en huuraccommodaties bieden we een zo compleet mogelijke vermelding op onze website.

Een goede eerste indruk!

De vermelding bestaat uit een complete pagina op onze website met daarop de beschrijving van de camping en omgeving (SEO geoptimaliseerd), link naar de eigen website, alle kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. De camping is daarna vindbaar op onze zoekpagina’s voor regio’s, thema’s ligging, enzovoort.

Wat doen wij?

Onze redactie verzorgd en optimaliseert de vermelding en publiceert deze online. Uiteraard gebruiken wij hiervoor ook onze socials (Facebook, Instagram en Pinterest). Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de website competitief te houden.

Wat kost een vermelding

Een online vermelding op campingfrankrijk.eu is niet gratis en bedraagt voor kleinschalige campings tot maximaal 65 plaatsen €85 voor 12 maanden en campings met meer dan 65 plaatsen € 125 per jaar. Bedrijven in Nederland en accommodaties binnen de EU zonder een buitenlands BTW-nummer zijn ook 21% BTW verschuldigd. Voor BTW-plichtige bedrijven in binnen de EU brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u een geldig BTW-nummer van het land binnen de EU heeft.

Extra zichtbaarheid!

Wil je meer zichtbaarheid? Dan hebben wij een aantal mogelijkheden om meer bezoekers te bereiken.

De camping mag gezien worden.

1. Toppositie zoekpagina: de camping of huuraccommodatie rouleert voor €250 voor 12 maanden lang prominent bovenaan op alle resultatenpagina’s. Voorbeeld resultatenpagina.
2. Uitgelichte camping: de camping of huuraccommodatie een jaar lang in de kijker voor €250 op de homepage of andere landingspagina naar keuze. Voorbeeld pagina.
3. Vermelding in de nieuwsbrief: vermelding van de camping of huuraccommodatie in een van onze (bijna) wekelijkse nieuwsbrieven voor €25: inschrijven en kalender.
4. Doorplaatsing in ons netwerk: de camping of huuraccommodatie 12 maanden lang op een andere website uit ons netwerk voor €25.
5. Blogpost of advertorial: in overleg met ons geschreven artikel op maat voor €250 op onze blogpagina.

Neem gerust contact met ons op voor volledige prijsinformatie en kant-en-klare oplossingen per e-mail op info@campingfrankrijk.eu of telefoon +31 10 8449512.

Vermelding stoppen

Als je de vermelding wilt opzeggen/stoppen, dan volstaat een mailtje met daarin de opzegging of een reply op de factuur. De vermelding loopt jaarlijks door totdat u deze zelf beëindigd.

Camping aanmelden