Alle foto's

Camping La Côte d’Argent

Camping La Côte d’Argent is een waar vakantieoord aan de Atlantische kust van Frankrijk omgeven door naaldbos, duinen en op nog geen 300 meter van het strand. De kindvriendelijke camping La côte d’Argent is gelegen in de Gironde. Naast de zee en het natuurmeer geniet u ook van het fantastische waterparadijs met twee verwarmde zwembaden, glijbanen, peuterbad, kindereiland en jacuzzi.

Een verblijf in Hourtin Plage betekent een vakantie dicht bij de natuur. De kampeerplaatsen van camping La Côte d’Argent bieden veel ruimte en privacy. De camping beschikt over een bar, prima restaurant, supermarkt en enkele leuke boetiekjes. Ontspannen doet u tijdens een heerlijke massage of een kuurtje in de schoonheidssalon.

Actief bezig zijn wordt flink gestimuleerd door La Côte d’Argent. Zo kunt u boogschieten, paardrijden en fitnessen. In de zomermaanden worden de kinderen hartelijk ontvangen door ‘Mumphrey’ de campingmascotte. Samen gaan ze schminken, schilderen en knutselen.

Kindvriendelijke camping aan de Atlantische kust

Het strand van Hourtin ligt op loopafstand en voor watersportliefhebbers een ideale plek. Naast zeilen en kitesurfen kunt u in één van de vele surfscholen leren surfen op de mooie golven van de oceaan. De Gironde kent talloze fietspaden die u kunt verkennen met een gehuurde fiets van de camping. De beroemde wijnstreek de Médoc, de Bordelaise streek en de oesters van Arcachon zijn allen te bezoeken op enkele kilometers van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Airotel Camping La Côte d’Argent
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Gironde Hourtin-Plage

33990 Hourtin-Plage

Engels, Frans
half mei - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe