Camping du Grand Etang de Saint-Estèphe

Camping du Grand Etang de Saint-Estèphe in Saint-Estèphe ligt aan een meer in het departement Dordogne in het regionale park Périgord-Limousin en beschikt over 41 grote plaatsen. De voormalige gemeentecamping in de Périgord Vert ten noorden van de Dordogne wordt nu beheerd door de groep Semitour Périgord. De kampeerplaatsen liggen verspreid op het glooiende terrein, sommige hebben schaduw en zijn allemaal voorzien van 10A-elektriciteit.

Kamperen in het natuurpark Périgord-Limousi

Rondom en op het meer zijn verschillende voorzieningen voor watersporten aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht in het dorp Saint-Estèphe. Hier bevinden zich een bakker en kleine supermarkt. In de plaats Nontron zijn winkels, cafés en restaurants, een weekmarkt en een 12de-eeuws kasteel. Bezoek tijdens uw camping vakantie op Camping du Grand Etang de Saint-Estèphe ook Brantôme, een aantrekkelijke plaats met een Benedictijner abdij boven de rivier de Dronne. De romaanse klokkentoren is een van de oudste van Frankrijk. In Rochechouart ligt een indrukwekkend 13de-eeuws kasteel en Thiviers is een belangrijke plaats voor foie gras.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping du Grand Etang de Saint-Estèphe voor je op een rijtje gezet:

Camping du Grand Etang de Saint-Estèphe
Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-Estèphe

Grand Etang de Saint-Estèphe, 24360 Saint-Estèphe, Frankrijk

>0033 (0)5 53 05 65 60
Engels, Frans
juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.