Camping du Vieux Château in Rauzan is een gezellige familiecamping gelegen in een mooi park aan de voet van een kasteel in de Gironde in de Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping du Vieux Château

Camping du Vieux Château in Rauzan is een gezellige familiecamping gelegen in een mooi park aan de voet van een kasteel in de Gironde in de Aquitaine. Een prachtige locatie voor iedereen die van gezelligheid houdt en van warm zwemwater. De kampeerplaatsen liggen in de schaduw van bomen van meer dan honderd jaar oud. Op veel van de plaatsen kunt u gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en een watertappunt. Daarnaast verhuurt de camping ook ingerichte tenten, chalets en stacaravans. Er is zelfs een militaire vrachtwagen omgebouwd tot huuraccommodatie. Dat is pas uniek overnachten in de Gironde! Het zwembad is heerlijk verwarmd en er is een jacuzzi aanwezig die u per 30 minuten kunt reserveren. Het kinderbad is speciaal voor de kleintjes en beschikt over een waterglijbaan. Er is nog veel meer leuks te beleven voor kinderen zoals het springkussen en de speeltuin. Ook kunt u boogschieten, voetballen en aquagymlessen volgen. In de avond zijn er thema-avonden zoals mossel en friet en ander vertier.

Familiecamping tussen de wijngaarden in de Gironde

Rondom camping du Vieux Château zijn er ook allerlei activiteiten. Bezoek de Celestine grot in Rauzan die helemaal onder het stadje doorloopt. Ook het kasteel van Rauzan is een indrukwekkend uitje. De Aquitaine staat bekend om haar wijntoerisme. Bezoek de wijngaarden van Saint Emilion en proef deze heerlijke Franse wijn. Ook is de Gironde een uitstekende regio om te wandelen en te fietsen.

Camping Du Vieux Château

Frankrijk Aquitaine Gironde Rauzan

6 Blabot Bas, 33420 Rauzan

+33 (0)5 57 84 15 38
Duits, Engels, Frans
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.