Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 85
Kampeerterrein: 4.5 ha

Camping Le Royon

Camping Le Royon in Fort-Mahon-Plage is een gezellige familiecamping in de Somme aan de rand van een beschermd natuurgebied tussen de twee prachtige baaien van de Somme en de Authie in Picardië. Het grote half overdekte zwembad biedt plezier voor het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en beschikken over een drinkwateraansluiting en elektriciteit. Warm water is inbegrepen in de prijs. De huuraccommodaties zijn voorzien van een terras met zitje en een barbecue voor lange zomeravonden. De kota is een unieke houten accommodatie voor twee personen zonder keuken en zonder sanitair. In de zomermaanden kan er gebruikt worden van het openluchtzwembad op Camping Le Royon. Daarnaast is het heerlijk zwemmen in het overdekte en verwarmde tweede bad. Voor kinderen is er een speeltuin, een kleine kinderboerderij en een sportterrein. In juli en augustus kunt u genieten van animatie zoals sportieve toernooien en dansavonden. Doordeweeks is er een gratis Kids Club van 10.00 tot 12.00 uur.

Luieren of actief bezig zijn in Picardie

Camping Le Royon is gelegen in de buurt van een duinencomplex en een fijn zandstrand waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. Ga bijvoorbeeld eens een dagje strandzeilen, skysurfen of gewoon lekker zwemmen in de zee. Natuurliefhebbers vinden ook hun weg in Picardie. In het vogelreservaat van Marquenterre kunt u duizenden trekvogels spotten. Stap ook op de fiets die u kunt huren op de camping en ontdek de baai van Somme per fiets. Of aan boord van de toeristische stroomtrein. De abdij van Valloires, het fort van Rambure en de religieuze gebouwen in de regio zijn ook het bezoeken waard.

We hebben de beste opties voor Airotel Camping Le Royon voor je op een rijtje gezet:

Airotel Camping Le Royon

Frankrijk Picardië Somme Fort-Mahon-Plage

1271, route de Quend, 80120 Fort-Mahon-Plage

0033 (0)3 22 23 40 30
Duits, Engels, Frans
half maart - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.