Camping Parc des Cygnes

Camping Parc des Cygnes in Amiens is een natuurcamping in het hart van Picardie in de Somme vlakbij tal van activiteiten. Ga heerlijk minigolfen met familie en vrienden en geniet van een vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen liggen verspreid op het groene kampeerterrein. De plekken zijn afgebakend voor optimale privacy. De comfortplekken zijn voorzien van een waterpunt en een elektriciteitsaansluiting. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen zijn er ook cottages te huur op de camping. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een houten terras met tuinmeubilair. Er is een snackbar met ijsjes en een terras op de camping. Ook kan men afhaalmaaltijden bestellen en worden er barbecues verhuurd. Camping Parc des Cygnes beschikt over een minigolfbaan waar u met het hele gezin een wedstrijdje kunt minigolfen. Kinderen vermaken zich bij de tafeltennistafel en in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. Tijdens het hoofdseizoen is er een Kids Club die vier maal per week leuke activiteiten organiseert. In de recreatieruimte kunt u t elevisie kijken, biljarten en er zijn speelautomaten.

Vakantie in de Somme

Camping Parc des Cygnes ligt op 15 autominuten van de stad Amiens en het centrum. Bewonder de prachtige kathedraal en de vele oude gebouwen. Ook is het huis van Jules Verne een aanrader om te bezoeken. Huur een boot en maak tochten op de kanalen. De baai van Somme ligt niet ver van de camping waar u kunt genieten van het strand en de zee. Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen en tickets kopen met korting voor de vele activiteiten in de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Parc des Cygnes voor je op een rijtje gezet:

Camping Parc des Cygnes
Frankrijk Picardië Somme Amiens

111 avenue des Cygnes, 80080 Amiens

0033 (0)3 22 43 29 28
Engels, Frans, Nederlands
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe