Camping Les 3 Sablières in Le Crotoy is een familiecamping in de baai van Somme gelegen op een groen kampeerterrein op 300 meter van het strand in Picardie.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 300 m

Camping Les 3 Sablières

Camping Les 3 Sablières in Le Crotoy is een familiecamping in de baai van Somme gelegen op een groen kampeerterrein op 300 meter van het strand in Picardie. De camping verwelkomt ook paarden.

De comfortabele kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Ook kunt u mobilhomes huren voor net dat beetje extra luxe. Er is een wasserette met wasmachine en droger. Ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants via de broodservice. Verder vindt u een campingwinkel, een bar en een brasserie op de camping.

Camping Les 3 Sablières beschikt over een mooi verwarmd zwembad met spa, sauna en solarium. De ideale plek om even helemaal tot rust te komen. In de recreatieruimte vindt u spelletjes en kunt u televisie kijken. Blijf in vorm in de fitnessruimte op de verschillende fitnessapparaten. Voor de kleintjes is er een speeltuin met leuke speeltoestellen.

Kamperen in de Somme op camping Les 3 Sablières

Camping Les 3 Sablières ligt op 300 meter van de zee waar u kunt vliegeren en wandelen. Ook zijn er verschillenden wandel- en fietspaden te vinden in de buurt van de camping. Golfliefhebbers slaan een balletje op de golfbaan in Fort-Mahon. Houdt uw gezin van leuke attracties? Bezoek dan Arbre et Aventure in Quend of Aqualud in Le Touquet. Verder kunt u vissen, paardrijden en zeilen in de Somme.

We hebben een aantal opties voor Camping Les 3 Sablières voor je op een rijtje gezet:

Camping Les 3 Sablières

Frankrijk Picardië Somme Le Crotoy

1850 rue de la Maye, 80550 Saint-Firmin-Le-Crotoy

+33 (0)3 22 27 01 33
Engels, Frans
begin april - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.