Camping Le Champ Neuf in Picardië

Camping Le Champ Neuf in Saint-Quentin-en-Tourmont is een natuurcamping in de baai van Somme op 900 meter van het vogelpark in de Somme in Picardie. Een prachtige omgeving voor vogelliefhebbers in Frankrijk. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kampeerterrein van 8 hectare en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn ruim en afgebakend. Op de camping vindt u een campingwinkel, een broodservice voor elke ochtend vers brood en croissant, en een wasserette. Speel gezellige toernooien op het sportveld op camping Le Champ Neuf zoals handbal, volleybal en tennis. Ook zijn er tafeltennistafels aanwezig. Natuurlijk kunt u ook het typische Franse spel jeu de boules spelen. Voor kinderen is er een speeltuin met schommel, glijbaan en andere speeltoestellen. Springen in het springkasteel, flipperen, tafelvoetbal en biljart. Blijf in vorm in de fitnesszaal. Naast het zwembad vindt u de sauna waar u heerlijk kunt ontspannen. Tijdens de zomermaanden kunnen kinderen ritjes op een pony maken. Verder is er avondanimatie voor het hele gezin.

Vogels spotten in de Somme bij Le Champ Neuf

Camping Le Champ Neuf ligt in de baai van Somme en de ideale camping voor vogelliefhebbers. Geniet van de meren, de duinen en het mooie weer. Relaxen op het strand, zwemmen in de zee kan in de vele badplaatsen. Bezoek het kleine vissershaventje van Crotoy. Er is veel te zien in de Somme: te paard, per fiets en zelfs per kano.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Champ Neuf voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Champ Neuf
Frankrijk Picardië Somme Saint-Quentin-en-Tourmont

8 Rue du Champ Neuf, 80120 Saint-Quentin-en-Tourmont, Frankrijk

0033 (0)3 22 25 07 94
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe