Algemene gegevens

Staanplaatsen: 256
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 9 ha

Camping des Roses

Camping des Roses in Quend is een grote camping in de baai van Somme op 3 kilometer van het fijne zandstrand in Picardie. Een levendige camping met animatie en een mooi zwembad met bubbelbad. De kampeerplaatsen zijn heuvelachtig en begrasd. Elke plaats beschikt over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. U kunt uw tent, caravan of camper neerzetten op de ruime plaatsen. Voor meer comfort kunt u een van de huuraccommodaties huren op de camping. Gedurende het hele seizoen is de kleine bar geopend en vindt u een winkeltje met ijsjes, een broodservice en andere producten op de camping. In het hoogseizoen is de snackbar geopend, de bar bij het zwembad en vindt u hier ook een tabakswinkel. Camping des Roses beschikt over een prachtig verwarmd zwembad met bubbelbad en waterglijbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Daarnaast treft u op de camping een sportveld aan, tafeltennis, fitness en kunt u fietsen huren. Bewonder de dieren in de dierenweide. In de zomermaanden is er een Kids Club en worden er overdag en ‘s avonds leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Vogels spotten in Picardië

Kamperen in Picardie is een paradijs voor iedereen die van uitgestrekte stranden, woeste natuur en vogels houdt. In het vogelpark in Marquenterre spot u de mooiste vogels. In Bagatelle is een attractiepark voor een gezellig juit met de hele familie. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de Somme. Bezoek bijvoorbeeld de abdij en de tuinen van Valloires. Op 3 kilometer van camping des Roses vindt u het strand waar u kunt luieren of waar u juist actief bezig unt zijn zoals kitesurfen en zeilen.

Camping Des Roses

Frankrijk Picardië Somme Quend

rue des Floralies, 0120 Quend

+33 (0)3 22 27 76 17
Engels, Frans
half maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.