Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 67
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping La Ferme des Aulnes

Camping La Ferme des Aulnes in Nampont-Saint-Martin is een charmante camping gelegen bij een authentieke oude boerderij niet ver van de kust in het departement Somme in Picardie. Geniet elke avond van de muzikale animatie in de bar genietend van een drankje. Naast een campingwinkel kunt u tevens elke ochtend vers brood kopen voor het ontbijt. De kampeerplaatsen zijn ruim, tussen de 90 en 120m2 en worden afgebakend door hagen. Komt u met de camper dan geniet u van gestabiliseerde plaatsen. Ook is er een servicepunt voor campers. De sanitairblokken zijn verwarmd en geschikt voor mindervaliden en baby’s. Op camping La Ferme des Aulnes is er elke dag wel iets te doen. Boogschieten met een instructeur, tafeltennis en tafelvoetbal. Op het sportterrein kunt u beachvolley spelen, basketbal en voetbal. Ontspan na een druk dagje in de spa en sauna of neem een duik in het verwarmde zwembad. Elke avond is er muzikale animatie in de pianobar met knapperend haardvuur.

Historie in Amiens

In de buurt van camping La Ferme des Aulnes kunt u zonder visvergunning een hengel uitgooien in het vismeer. Ook golfliefhebbers komen naar Picardie voor de prachtige 18-holes golfbanen. De camping ligt niet ver van de baai van Somme waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. Op nog geen 50 kilometer van de camping bevindt zich de beroemde kathedraal van Amiens; zeker een bezoekje waard als u van cultuur en historie houdt.

We hebben de beste opties voor Camping La Ferme des Aulnes voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ferme des Aulnes

Frankrijk Picardië Somme Nampont-Saint-Martin

Fresne, 80120 Nampoint-Saint-Martin

0033 (0)3 22 29 22 69
Duits, Engels, Frans
maart - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.