Camping Château de Drancourt in is een rustige kastelencamping met zwembad in Picardië aan de monding van de rivier de Somme in Picardië bij Saint-Valéry-sur-Somme.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 136
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 17 ha

Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Camping Domaine du Château de Drancourt in Saint-Valery-sur-Somme is een rustige kasteelcamping met zwembad in Somme in de regio Picardië aan de Baie de Somme. De luxe camping is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Camping Château de Drancourt is ideaal voor een lang weekend of een campingvakantie dichtbij. U kunt zich vermaken in een van de 2 zwembaden, waarvan een overdekt en een peuterbad. Rondom de zwembaden ligt een mooi terras met bar. De kindvriendelijke camping heeft een speeltuin en het animatieteam organiseert diverse sportactiviteiten. In en rond het voormalige koetshuis zijn de belangrijkste voorzieningen van camping Château de Drancourt te vinden. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De comfortabele mobil-homes en cottages (voor 2 tot 6/8 personen) zijn sfeervol en compleet ingericht.

Kasteelcamping in de Somme (Noord-Frankrijk)

In de charmante omgeving kunt u uitstekend fietsen, wandelen en een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Saint-Valéry-sur-Somme en de Baie de Somme. De Baai de Somme behoort tot één van de mooiste van de wereld en ligt in een natuurrijke omgeving van Picardië met een rijke geschiedenis.

We hebben de beste opties voor Yelloh! Village Domaine de Drancourt voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Frankrijk Picardië Somme Saint-Valery-sur-Somme

80230 Saint-Valery-sur-Somme

0033 (0)3 22 26 93 45
Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.