Camping de la Baie de Somme in Le Crotoy is een familiecamping gelegen in de baai van Somme met directe toegang tot de haven in Picardie.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 3 ha

Camping de La Baie de Somme

Camping de La Baie de Somme in Le Crotoy is een familiecamping gelegen in de baai van Somme met directe toegang tot de haven in Picardie. Te midden van de natuur is deze camping uitermate geschikt voor iedereen die houdt van rust en groen. De huuraccommodaties zijn geschikt voor groepen van 2 tot 10 personen. Het kampeerterrein is rustig en naast chalets en mobilhomes voor vakantiegasten zijn er 100 vaste plaatsen. U kunt lakens en en toilettekits huren op de camping. Ook jonge gezinnen zijn welkom en kunnen gebruikmaken van een kinderstoel en een babybedje. Camping de La Baie de Somme beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waar ze lekker kunnen spetteren. Ook zijn er massagebanken om te relaxen. Voor sportliefhebbers is er een tennisbaan, een basketbalveld en er kan worden gehandbald. Kinderen vermaken zich op de speeltuin, het springkussen en op de trampoline. Verder is er een tafeltennistafel, een biljarttafel en tafelvoetbal. Op het jeu de boulesterrein ontmoet u andere campinggasten. In de recreatieruimte vindt u een kleine bibliotheek. In de zomermaanden organiseert de camping gezellige animatie zoals concerten, jeu de boulestoernooien en waterpolowedstrijden.

Kamperen in Picardië

Camping de La Baie de Somme ligt in een uitgestrekt natuurgebied tussen de typische vissersdorpjes. Tijdens het zomerseizoen zijn er leuke activiteiten en festivals in de buurt. Ook kunt u hier paardrijden, tennissen, rolschaatsen en vissen. Breng een bezoekje aan de verschillende dorpjes per stoomtrein. Maar er is nog meer te doen in de Somme: golfen, vliegeren, kajakken, kitesurfen, musea, fietsen, noem maar op!

We hebben de beste opties voor Camping de La Baie de Somme voor je op een rijtje gezet:

Camping de La Baie de Somme

Frankrijk Picardië Somme Le Crotoy

avenue du Château d’Eau, 80550 Le Crotoy

0033 (0)3 22 27 80 61
Engels, Frans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.