Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31
Huuraccommodaties: 19

Camping Au Fil de l’Eau

De kleine camping Au Fil de l’Eau in Antonne-et-Trigonant ligt aan de rivier de Isle in de Dordogne en beschikt over een zwembad. De camping ligt te midden van veel groen en in de omgeving kunt u kanoën en vissen. Op camping Au Fil de l’Eau zijn een jeu-de-boulesbaan, een poolbiljart, een trampoline, diverse speelattributen en een kleine bibliotheek aanwezig.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10,50 €10,50 €12,50 Per dag
Extra persoon €4 €4 €5 per dag
Kind 2-13 jaar €3 €3 €4 per dag
Huisdier €1 €1 €2 per dag
Mobile home 1/4 personen €320 €460 €640 per week
Mobile home 4/6 personen €320 €460 €640 per week
Bungalowtent 4 personen €290 €385 €435 per week

Camping Au Fil de l’Eau

Frankrijk Aquitaine Dordogne Antonne-et-Trigonant

6 allée des Platanes
24420 Antonne-et-Trigonant

+33 (0)5 53 06 17 88
Engels, Frans
half april - eind september

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Authentieke Franse camping

    Zoek je een authentieke Franse camping, waar dames op leeftijd ’s avonds op het terras een soap kijken en de mannen elkaar opzoeken voor een goed gesprek, terwijl jij geniet van een wijntje? Dan zit je hier goed. De camping is klein, maar heeft wel alle faciliteiten die wij ons met een jong gezin konden wensen: een rivier, zwembad, prima sanitair, speeltuin, kanoverhuur en een terras voor een drankje of ijsje. De plekken zijn ruim genoeg en veel bieden privacy en schaduw. Er wordt 3 keer per week gekookt: eenvoudig, maar goed. Laat, maar gezellig. Wil je animatie? Engels sprekende mensen? Dichtbij alle bezienswaardigheden? Dan moet je verder zoeken. Ze spreken hier geen woord Engels, de dichtstbijzijnde supermarkt zit op 20 minuten rijden en de activiteiten op de camping beperken zich tot een avond livemuziek en een markt met 4 kraampjes. Heerlijk die rust!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.