Camping la Castillonderie

Camping la Castillonderie in Thonac is een natuurcamping omringd door bossen in de vallei van de Vézère te midden van de natuur in de Dordogne in de Aquitaine. In het grote meer van 3000 m2 kunt u onder andere vissen op karpers, de ideale plek voor visliefhebbers. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Kamperen op afgebakende plekken voor tenten, caravans en campers. Wilt u een bijzonder uitzicht? Huur dan een plekje met uitzicht op het meer. Voor optimale luxe kunt u een plaats huren met koelkast, gasstel, barbecue, tafel en stoelen. Daarnaast verhuurt de camping ingerichte tenten, safari-tenten, mobilhomes en gîtes. In de snackbar kunt u lekkere afhaalmaaltijden bestellen of een drankje drinken. Er is een campingwinkel en een broodservice voor dagelijks vers brood en croissants. Het verwarmde zwembad beschikt over twee peuterbadjes voor de allerkleinsten. Eenmaal per week is het zwembad ‘s avonds open. De speeltuin ‘le Château’ is een paradijs voor kinderen met een springkasteel, de Kids Club en veel plezier. ‘s Middags en ‘s avonds organiseert camping la Castillonderie leuke activiteiten en animatie. Met aan het eind van de middag een mindisco voor kinderen.Verder kunt u hier volleyballen, badmintonnen en tafeltennis spelen.

Familiecamping in de Dordogne

Vanaf camping la Castillonderie kunt u verschillende wandelingen maken in de regio. Trek er op uit met de motor of fiets en ontdek de prachtige natuur en de vele mooie steden en dorpjes. Voor sportievelingen zijn er kano’s te huur waarmee u een tocht kan maken op de rivier Vézère. Of neem het hele gezin mee voor een dagje minigolf in Montignac.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Castillonderie
Frankrijk Aquitaine Dordogne Thonac

24290 Montignac-Thonac

0033 (0)5 53 50 76 79
Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe