Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 32
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 75 m

Camping La Lénotte in de Périgord

Camping La Lénotte in Monplaisant is een natuurcamping aan de voet van de middeleeuwse stad Belvès in de Périgord Noir in de Dordogne, in de Aquitaine. Omringd door prehistorische trekpleisters en kastelen en een geweldige natuur. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en schaduwrijk en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Op het kampeerterrein liggen ook ingerichte tenten en mobilhomes die u kunt huren voor een kampeervakantie in Frankrijk. U kunt afhaalmaaltijden bestellen in de snackbar en een drankje nuttigen aan de bar. Ook is er een campingwinkel aanwezig.

Het zwembad op camping La Lénotte wordt verwarmd door middel van zonne-energie. Voor de allerkleintjes is er een apart peuterbadje. Rondom het zwembad kunt u luieren op de ligstoelen onder parasols. Eenmaal per week wordt er een wedstrijd waterpolo georganiseerd. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club en zijn er allerhande activiteiten. Ook in de avond verveelt u zich geen moment tijdens de disco, karaoke en bingo. Verder is er een minigolf, jeu de boules, trampoline en sportveld.

Kamperen in de Dordognebij camping La Lénotte

Ook rondom camping La Lénotte is er volop animatie. Mooie snuffelmarkten met veel brocante, antiek en kunst. Maar ook vuurwerkshows in de zomer en middeleeuwse evenementen. In Belvès is er elke woensdagavond een markt waar u ter plekke alle lekkernijen uit de Dordogne kunt proeven. Qua sport hoeft u ook niet stil te zitten. Zo kunt u er kanoën, bergklimmen, paardrijden, tennissen en vissen.

We hebben de beste opties voor Camping La Lénotte voor je op een rijtje gezet:

Camping La Lénotte

Frankrijk Aquitaine Dordogne Monplaisant

RD 170, 24170 Monplaisant

0033 (0)6 89 33 05 60
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.