Meer foto's

Camping L’Agrion Bleu

Camping L’Agrion Bleu in Nontron is een natuurcamping in de Dordogne op minder dan 1 kilometer van het centrum in de Aquitaine en het gehele jaar geopend. Deze camping is uitermate geschikt op een nachtje te overnachten als u op doorreis bent. De kampeerplaatsen liggen op het beboste kampeerterrein en zijn afgebakend door hagen, struiken en bomen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en liggen voornamelijk in de schaduw. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en er is een aparte ruimte voor baby’s met babybad en verschoontafel. In het hoogseizoen kunt u ontbijten met een verse jus en vers brood. Ook is er een campingwinkel en een pizzatruck eenmaal per week. Er is een recreatieruimte met bibliotheek, gezelschapsspellen en televisie. Totaal genieten staat ook op het programma op camping de Nontron. U kunt een massage boeken bij de receptie. Verder zijn er verschillende jeu de bouleswedstrijden op de camping. Voor kinderen is er een speeltuin met trampoline, een tafeltennistafel en een volleybalveld. In de rivier kunt u vissen en forel vangen.

Kamperen in de Dordogne

Het nabijgelegen waterpark bij Camping L’Agrion Bleu heeft een peuterbad voor de kleintjes, aquatraining voor volwassenen en een mooi groot zwembad. In Espace Métiers d’Art kunt u workshops volgen zoals tekenen, sculpturen bouwen en pottenbakken. Bezoek de prachtige gebouwen en kastelen in de Dordogne en de indrukwekkende grotten.

Overige information van deze accommodatie

Camping L’Agrion Bleu
Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Martial-de-Valette

24300 Saint-Martial-de-Valette

Engels, Frans, Spaans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe