Camping La Dordogne Verte

Camping La Dordogne Verte in Saint-Aulaye is een gemeentecamping met een ecolabel in de Dordogne vlakbij de rivier de Dronne in de Aquitaine. Deze natuurcamping houdt op en top rekening met het milieu en duurzaamheid, een aanrader als u van ecotoerisme houdt. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Door middel van struiken en hagen worden de plekken afgebakend voor voldoende privacy tijdens een kampeervakantie in Frankrijk. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de hutten, mobilhomes of chalets. Op 100 meter van de camping bevindt zich een pizzeria en een snackbar voor wanneer u geen zin heeft om zelf te koken. Er worden geregeld leuke activiteiten georganiseerd op Camping La Dordogne Verte. Voor kinderen is er een speeltuin en in de recreatieruimte vindt u tafelvoetbal en tafeltennis. Op het strand naast de rivier is een strandwacht aanwezig. Het zwembad beschikt over een grote waterglijbaan. De minigolf en de tennisbaan zijn alle dagen geopend.

Kamperen in de Dordogne

Houdt u van actie? Huur dan een boot of een kano en maak een tocht op de rivier de Dronne naast camping de la Plage de Saint-Aulaye. Ook de ideale plek voor vissers. Vanaf de camping kunt u prachtige mountainbiketochten maken in de natuur. Bezoek in Saint-Aulaye de oude bastide en de pittoreske straatjes. Ook zijn er volop kastelen te bewonderen in de Dordogne. In de Perigord Vert vindt u het kasteel van Bourdeilles en de grotten van Lascaux zijn ook een aanrader in de Périgord Noir.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Dordogne Verte voor je op een rijtje gezet:

Camping La Dordogne Verte
Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Aulaye

Au Pont, 24410 Saint-Aulaye

Engels, Frans
juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe