De natuurcamping Domaine de Fromengal in Le Buisson-de-Cadouin ligt in een natuurreservaat in de Dordogne in de regio Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 43
Kampeerterrein: 22 ha
Hoogte: 187 m

Natuurcamping Domaine de Fromengal

Camping Domaine de Fromengal in Le Buisson-de-Cadouin is een natuurcamping in een natuurreservaat in de Dordogne in de Aquitaine. De camping heeft twee zwembaden en een keur aan leuke activiteiten voor jong en oud. De kampeerplaatsen liggen verspreid op het kampeerterrein van 22 hectare en zijn ruim en afgebakend. Alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. De grotere plaatsen beschikken zelfs over een afvalwateraansluiting. Daarnaast verhuurt de camping mobilhomes, ingerichte tenten en traditionele chalets met terras. Er is een leuk campingwinkeltje waar u de hoogstnodige boodschappen kunt halen en allerlei lokale producten. De broodservice zorgt dagelijks voor vers brood en croissants. Op camping Domaine de Fromengal zijn maar liefst twee zwembaden met waterglijbanen, een golfslagbad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Maar er is nog veel meer te doen op de camping. Volleybal, jeu de boules, tafelvoetbal en badminton. Ook is er een tennisbaan en voor kinderen een speeltuin met trampoline. Tegen betaling kunnen kinderen quadrijden of kunt u meedoen aan een workshop boogschieten.

Kamperen op Domaine de Fromengal in de Dordogne

In de buurt van camping Domaine de Fromengal vindt u prachtige steden zoals Sarlat, Bergerac, Monbazillac en Les Eyzies. De grotten van Lascaux zijn ook een toeristische trekpleister. Kamperen in de Périgord Noir betekent prachtige bossen die zich uitstekend lenen voor wandelingen en mountainbiketochten. Bezoek ook het museum van Napoleon tijdens uw vakantie in Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping Domaine de Fromengal voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,00 €20,00 €33,00 per dag
Extra persoon €5 €7 €9 per dag
Kind €3 €5,50 €8 per dag
Huisdieren €2 €3 €3,50 per dag
Bungalowtent 4 p €51 €62 €87 per dag
Chalet 6/8 p €105 €155 €182 per dag

Camping Domaine de Fromengal

Frankrijk Aquitaine Dordogne Le-Buisson-de-Cadouin

24480 Le Buisson-de-Cadouin

+33 (0)5 53 63 11 55
Engels, Frans, Spaans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.