Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 16
Hoogte: 300 m

Camping La Nouvelle Croze

Camping La Nouvelle Croze in Rouffignac-Saint-Cernin is een familiecamping tussen Sarlat en Périgueux in de Périgord Noir in de Dordogne, Aquitaine. Gezellige animatie en sportieve activiteiten vindt u op deze camping met zwembad. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Er is een elektriciteitsaansluiting, een waterpunt en een afvalwaterafvoer. Uw auto kunt u parkeren op uw kampeerplaats die geschikt is voor tenten en caravans. Daarnaast kunt u ook kamperen in een mobilhome of in een van de charmante gîtes. Boek uw verblijf inclusief ontbijt. Tevens is er een campingwinkel en een restaurant aanwezig op de camping. Kinderen vermaken zich prima op camping La Nouvelle Croze. Het grote zwembad biedt uren waterplezier en voor de allerkleinsten is er een apart peuterbadje. In de maanden juli en augustus organiseert de camping gezellige dansavonden en themadiners. Verder kunt u volleyballen, badmintonnen, tafeltennis en jeu de boules spelen. In de recreatieruimte vindt u een biljarttafel en tafelvoetbal.

Vakantie in de Dordogne bij camping La Nouvelle Croze

Camping La Nouvelle Croze ligt op 10 kilometer van Lascaux, de hoofdstad van de prehistorie. In Rouffignac vindt u ook prachtige bouwwerken die te bewonderen zijn via een wandelpad vanaf de camping. Bezoek de prachtige kastelen in de Dordogne-vallei en de smalle straatjes in Sarlat. Neem de hele familie mee op een kanotocht op de rivier. Op 10 minuten van de camping ligt een avonturenpark waar u een tocht in de bomen kunt maken. Het grootste zoetwateraquarium van Europa ligt in Bugue en is leuk om te bezoeken met het hele gezin.

We hebben een aantal opties voor Camping La Nouvelle Croze voor je op een rijtje gezet:

Camping La Nouvelle Croze

Frankrijk Aquitaine Dordogne Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac

24850 Rouffignac-Saint-Cernin

+33 (0)5 53 05 38 90
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.