Meer foto's

Camping La Ripole in Dordogne

Camping La Ripole in Abjat-sur-Bandiat is een natuurcamping gelegen in het regionaal natuurpark Périgord Limousin in de Dordogne in de Aquitaine. Zwemmen in het zonnetje, dansen met andere gasten en erop uit in de Dordogne. De camping beschikt over zo’n 40 kampeerplaatsen die afgebakend zijn en liggen op het kampeerterrein van 6 hectare. Er is voldoende schaduw en u kunt genieten van het landschap om u heen. Daarnaast verhuurt de camping ook chalets en mobilhomes voor iets luxer kamperen in Frankrijk. Er is een kleine snackbar op de camping met afhaalmaaltijden. Op het campingterrein ligt een zwembad in de zon waar u kunt zwemmen en lekker luieren. Voor de visliefhebbers is er een meer waar u een hengeltje kunt uitgooien. Verder worden er jeu de bouleswedstrijden georganiseerd op camping La Ripole. Ook kunt u hier darten en kegelen en worden er geregeld gezellige dansavonden gehouden.

Fietsen in de Dordogne vanaf La Ripole

In de buurt van camping La Ripole kunt u tennissen en golfen. Er worden volop excursies georganiseerd waaronder kanotochten naar Brantôme en mountainbikeritjes die vertrekken vanaf de camping. De vélo-rail in Corgnac is een leuke bezigheid voor het hele gezin. Bezoek de grotten van Villars, de kastelen van Puyguilhem, Bourdeilles en Montbrun.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Ripole
Frankrijk Aquitaine Dordogne Abjat-sur-Bandiat

route du Stade, 24300 Anjat-sur-Bandiat

Engels, Frans
half juni - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe