Alle foto's

Camping Audinac Les Bains

Camping Audinac Les Bains in Saint-Girons is een rustige camping in het hart van een oud kuuroord in de Ariège in de Midi-Pyrénées. Leuke activiteiten en animatie op de camping en volop wandelroutes in de buurt. Er is volop keus op deze camping, zo kunt u kiezen uit een kampeerplaats in de zon, halfzon en schaduw. De plekken zijn ruim en beschikken over een waterpunt en een elektriciteitsaansluiting. In de sanitairruimte vindt u een babybad, wasserette met wasmachine en droger en een strijkplank met strijkijzer. Naast traditioneel kamperen kunt u ook ingerichte tenten, mobilhomes en boeken. Verder is er een restaurant, afhaalmaaltijden, snackbar, campingwinkel en broodservice.

Overdag leeft iedereen zich uit in het zwembad met peuterbadje. Er zijn overdekte tafeltennistafels en u kunt een potje tafelvoetbal spelen. Op het sportveld kunt u handballen, basketballen en voetballen. Het meer is geschikt om te vissen. In de avond kan er worden gedanst, gezongen en lekker worden gegeten tijdens de paëlla-avond of de mosselavond.

Camping Audinac Les Bains in de Ariège

In de Pyreneeën geniet u van prachtige uitzichten en panoramapunten. In de buurt van camping Audinac les Bains zijn talloze wandelroutes te volgen. Bij de receptue kunt u wandelkaarten krijgen. Er kan gevist worden in de vele wateren of huur een kano en bekijk de Ariège vanuit het water. Durfals bezichtigen deze prachtige omgeving vanuit de lucht tijdens een ritje paragliden.  

Overige information van deze accommodatie

Camping Audinac Les Bains
Frankrijk Occitanië Ariège Saint-Girons

09200 Saint-Girons

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe