Camping du Parc de Palétès in de Midi-Pyrénées

Camping du Parc de Palétès in Saint-Girons is een rustige camping met een panoramisch uitzicht over de bergen in de Ariège in de Midi-Pyrénées. De camping is het gehele jaar geopend.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het  kampeerterrein is begroeid met gras en de vele bomen zorgen voor voldoende schaduw. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om een van de huuraccommodaties te huren. Zo zijn er houten woonwagens, mobilhomes, chalets en gemeubileerde studio’s te huur. De camping beschikt over een mooi restaurant met terras met uitzicht op de prachtige bergen.

Kom genieten van het zwembad op camping du Parc de Palétès. Kinderen zullen zich uren vermaken in het water. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Op de camping kunt u een balletje slaan op de tennisbaan. Ook is er eem minigolfbaan voor een gezellig uitje met het  hele gezin. Sportliefhebbers zijn te vinden op het volleybalterrein of bij de tafeltennistafel. Bij de receptie staat een computer tot uw beschikking met internet.

Kamperen in de Ariège op camping du Parc de Palétès

Camping du Parc de Palétès is de ideale startplek om de Ariège te ontdekken. De vele historische monumenten, de Katharenkastelen en de lokale markten zorgen er voor dat er elke dag iets unieks te zien en te beleven is. Bezoek de prachtige watervallen en de vele bergmeren. De prehistorische grotten brengen u terug naar een tijd lang, lang geleden. De Ariège is een prima plek om lange wandelingen in de natuur te maken. Ook vissers en sportliefhebbers komen aan hun trekken in de Midi-Pyrénées. Tennis, zwemmen, raften, golfen, paardrijden en fietsen staan op het programma.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping du Parc de Palétès voor je op een rijtje gezet:

Camping du Parc de Palétès
Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Saint-Girons

Allée des Orchidées, 09200 Saint-Girons

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe