Camping Le Pré Lombard is een familiecamping gelegen tussen de bergen aan de oever van rivier de Ariège vlakbij Andorra en Spanje in de Midi-Pyreneeën.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 88
Huuraccommodaties: 102
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Le Pré Lombard

Camping Le Pré Lombard is een gezellige familiecamping gelegen tussen de bergen aan de oever van rivier de Ariège vlakbij Andorra en Spanje in de Midi-Pyreneeën. Vijf dagen per week vindt u hier gezellige animatie rond het verwarmde zwembad. De schaduwrijke kampeerplaatsen op camping Le Pré Lombard liggen verscholen in het groen. U kunt gebruikmaken van de vier sanitairgebouwen die in de wintermaanden verwarmd zijn. Wilt u een tussenstop maken met uw tentje? Daarvoor zijn de speciale campingplaatsen ‘Randonneur’. Kleine veldjes om snel een nachtje te blijven logeren. Voor campers biedt camping Le Pré Lombard een speciaal camperservicepunt. Elke zondagavond is er om zes uur een welkomstborrel waarbij het campingteam u alles verteld over camping Le Pré Lombard. De Kids Club laat de kinderen zingen, dansen en samen spelen en zorgt voor onvergetelijke momenten. ’s Avonds doet u mee met gezellige dansavonden, goochelshows en themadiners.

Zomers plezier in de Midi-Pyreneeën bij Le Pré Lombard

De Midi-Pyreneeën biedt een scala aan zomers activiteiten. Op 14 juli is het groot feest in Frankrijk en is er vuurwerk en een dansfeest in Tarascon vlakbij camping Le Pré Lombard. Struin de ambachtsmarkt af in Saurat of een van de vele andere brocantemarkten in de buurt. Op zoek naar avontuur? De camping is het ideale startpunt van vele mooie activiteiten zoals parapenten, kanoën en kajakken of bijvoorbeeld bergbeklimmen. Geschiedenisliefhebbers bezoeken de grotten van Niaux of de vestingstadjes Mirepoix en Mazères.

Yelloh! Village Le Pré Lombard

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Tarascon-sur-Ariège

09400 Tarascon-sur-Ariège

+33 (0)5 61 05 61 94
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.