Camping Le Montagnou

Camping Le Montagnou in Ustou is een actieve camping in de buurt van Seix te midden van de natuur aan een rivier in de Ariège in de Midi-Pyrénées. Leuke animatie en activiteiten in de zomer en een verwarmd zwembad voor het hele gezin. De kampeerplaatsen liggen op een rustig terrein en zijn ruim. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravan en campers. Het is mogelijk om een kampeerplaats te boeken met water- en elektriciteitsaansluiting. Daarnaast kunt u ook een huuraccommodatie boeken, zoals een woonwagen, een ingerichte tent of een stacaravan. Op de camping vindt u een snackbar en een campingwinkeltje met de hoogstnodige producten. Het zwembad is omheind en verwarmd. Rondom het zwembad kunt u luieren op een van de ligstoelen met parasol. Voor kinderen is er een speeltuin en u kunt op camping Le Montagnou jeu de boules spelen, biljarten en tafeltennis spelen. ’s Avonds worden er in het hoogseizoen verschillende thema-avonden georganiseerd voor het hele gezin.

Actieve camping Le Montagnou in de Ariège

Rondom camping Le Montagnou vindt u een groot scala aan activiteiten. Als u van wandelen houdt dan is dit de ideale plek. Er zijn volop wandelingen zowel voor beginners als voor gevorderden. In het stadje Ustou kunt u tennissen en uw dagelijkse boodschappen kopen. Kom in de zomer vissen in de rivier de Alet.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Montagnou voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Montagnou
Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège

route du Guzet, 09140 Ustou

Frans
gehele jaar m.u.v. november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe