De luxe camping Domaine de la Paille Basse in Souillac is heeft 5 sterren en ligt op het terrein van drie boerderijen verbouwd tot camping in de Lot, Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 84
Kampeerterrein: 12 ha

Domaine de La Paille Basse

Camping Domaine de la Paille Basse in Souillac is een vijfsterren camping in een middeleeuws stadje met drie boerderijen verbouwd tot camping in de Lot in de Midi-Pyrénées. Laat u verwennen door alle luxe en leuke activiteiten op deze camping. Er zijn verschillende kampeerplaatsen beschikbaar op het kampeerterrein. Of u nu een plekje in de zon wilt of liever in de schaduw, op het gras of juist dichtbij alle activiteiten. U kunt altijd kiezen voor een elektriciteitsaansluiting, afvalwaterafvoer, koelkast, barbecue en een tuinset. Nog meer luxe vindt u in de huuraccommodaties of ga eens glamperen in een van de luxe ingerichte tenten. In de crêperie proeft u heerlijke crêpes, er is een campingwinkel, een discotheek en een nachtclub. Dat is nog niet alles. Er is nog veel meer te doen: basketbal, voetbal, watervolleybal, jeu de boules en een Kids Club. Suizen van de waterglijbanen of lekker spetteren in het peuterbadje behoort ook tot de mogelijkheden. Aquagym en fitness om in vorm te blijven en natuurlijk is er ook gezellige animatie in de avonduren op camping Domaine de la Paille Basse.

Kamperen op het platteland van de Lot

Rondom camping Domaine de la Paille Basse zijn er ook volop leuke dingen te beleven. Paardrijden, een balletje slaan op de golfbaan, een afdaling maken met kano van de rivier de Dordogne of bijvoorbeeld vissen. Bewonder prachtige roofvogels en andere dieren in het dierenpark van Gramat of de reptielen in het Océarium van Bugues.

Domaine de La Paille Basse

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Souillac

La Paille Basse, 46200 Souillac, Frankrijk

0033 (0)5 65 37 85 48
Engels, Frans
half mei - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.