Alle foto's

Camping du Port in Creysse

Camping du Port in Creysse is een sportieve camping aan de oevers van de rivier de Dordogne vlakbij Rocamadour in de Lot in de Midi-Pyrénées. Er is een zwembad en in de rivier kunt u volop activiteiten doen.

Traditioneel kamperen doet u op een kampeerplaats geschikt voor tenten, caravans en campers. Het kampeerterrein is vlak en omringd door bomen zodat u altijd een plekje in de schaduw vindt. U kunt ook mobilhomes, bungalows of cottages boeken voor een kampeervakantie in Frankrijk. De camping beschikt over een campingwinkel, broodservice, snackbar en een bar.

Kom een wedstrijdje jeu de boules spelen met de andere gasten van camping du Port. Ook is er een speeltuin voor kinderen, tafeltennis en natuurlijk een zwembad. Tijdens het seizoen zorgt de camping voor leuk vermaak en gezellige activiteiten.

Sportieve camping du Port in Creysse

In de rivier die langs camping du Port stroomt kunt u kajakken en kanoën. Daarnaast staat de Lot bekend om haar sportieve activiteiten. Zo kunt u een dagje canyoning, bergklimmen of speleologie doen. Huur een mountainbike of neem deze mee van huis en trek fietsend de omgeving in. Ook wandelaars halen hun hart op in de Midi-Pyrénées. In de buurt van de camping kan men paardrijden, tennissen en beginnen verschillende wandel- en fietsroutes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping du Port (Lot) voor je op een rij gezet:

Camping du Port (Lot)
Frankrijk Occitanië Lot Creysse

46600 Creysse

april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe