Camping Domaine Salinié

Camping Domaine Salinié in Montcabrier is een rustige camping op de route naar Santiago de Compostella in een kalme omgeving in de Lot in de Midi-Pyrénées. Breng een heerlijke vakantie door in een natuurlijk decor in het hart van de Périgord. De kampeerplaatsen liggen op het kampeerterrein dat vol staat met oude eiken en kastanjebomen. De plekken zijn ruim en schaduwrijk. U kunt overnachten in een van de recente mobilhomes geschikt voor groepen tot 6 personen. In de buurt van uw accommodatie kunt u uw auto in de schaduw parkeren. De camping beschikt over een wasserette met een wasmachine. In de zomermaanden is er een broodservice en elke dinsdag is er een slager aanwezig op de camping. Geniet van het zwembad op camping Domaine Salinié in een rustige en kalme omgeving in het mooie Frankrijk. Vanaf uw kampeerplek heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels.

Rustig kamperen in de Lot bij Domaine Salinié

Rondom camping Domaine Salinié zijn er tal van wandelroutes op de GR652 die u in de richting van Santiago de Compostella leiden. In Lacapelle Cabanac kunt u paardrijden. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor mountainbiken. In de buurt vindt u verschillende wateren zoals in Montcuq, Cazals en Catus waar u kunt zwemmen. Ook is er een zwembad in Puy l’Evêque. Tennisliefhebbers zijn te vinden op de tennisbaan in Montcabrier env oor golfers is er een golfbaan in Saint Martin le Redon.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Domaine Salinié voor je op een rijtje gezet:

Domaine Salinié
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Montcabrier

Lieu dit Cuzorn, 46700 Montcabrier

Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe