Algemene gegevens

Staanplaatsen: 103
Huuraccommodaties: 56
Kampeerterrein: 4,5 ha
Hoogte: 250 m

Camping du Domaine du Surgié

Camping du Domaine du Surgié in Figeac is een natuurcamping op 2 kilometer van het centrum in de Lot aan de rand van een rivier in de Midi-Pyrénées. Een rustige vakantie in het zuiden van Frankrijk met een groot zwemparadijs.

Op het groene kampeerterrein van 4,5 hectare liggen ruime en schaduwrijke kampeerplekken die voorzien zijn van een elektriciteitsaansluiting. De sanitairblokken zijn toegankelijk voor mindervaliden en de wasserette beschikt over een wasdroger en een wasmachine. Een groene vakantie begint bij het huren van een ecolodge. Ook is het mogelijk om een mobilhome of gîte te boeken op de camping. Er zijn tal van services aanwezig waaronder een campingwinkel, snackbar en een broodservice zodat u elke ochtend kunt ontbijten met vers brood.

Het grote zwemparadijs is de trekpleister van camping du Domaine du Surgié. Het waterpark bestaat uit golfslagbad, peuterbadje en waterglijbaan. Uren waterplezier gegarandeerd! In het hoogseizoen organiseert de camping ook activiteiten voor volwassenen, sportieve toernooien en themadiners. Voor kinderen is er een Kids Club. Verder kunt u kanoën, trampoline springen, springen in het luchtkasteel en volleyballen op de camping. Er is ook een jeu de boulesbaan en tafeltennis.

Natuurcamping du Domaine du Surgié in de Lot

Camping du Domaine de Surgié ligt in het middeleeuwse stadje Figeac waar u in de voetsporen treedt van oude farao’s. Het omliggende landschap en de prachtige bergen zijn een lust voor het oog. In de Lot vindt u riviertjes en kleine beekjes waar men kan vissen en pootje baden. Huur een mountainbike bij de receptie en trek fietsend de Midi-Pyrénées en om de mooiste plekjes van Frankrijk te bewonderen.

Camping du Domaine du Surgié

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Figeac

46100 Figeac

+33 (0)5 61 64 88 54
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.