Meer foto's

Camping Bellevue

Camping Bellevue in Reilhaguet is een natuurcamping in de Lot tussen Rocamadour en Sarlat op een bebost kampeerterrein in de Midi-Pyrénées. De ideale camping als u houdt van rust, natuur en stilte. De kampeerplaatsen zijn ruim en omgeven door natuur. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. U kunt altijd een wasje draaien en gebruikmaken van de wasmachine en de droger die aanwezig zijn op de camping.

Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende huuraccommodaties huren waaronder chalets, ingerichte tenten en mobilhomes. Ook vindt u een snackbar, een campingwinkel en een broodservice op de camping. Kinderen vermaken zich urenlang in het zwembad. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waar ze kunnen plonsen. Verder is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Jongeren en volwassenen zijn te vinden bij de tafeltennistafel of op de jeu de boulesbaan. Bewonder de dieren in de dierenweide op camping Bellevue.

Natuurcamping Bellevue in de Lot

De Lot staat bekend als wandelparadijs en vanaf camping Bellevue zijn er tal van prachtige wandelingen te maken. Ook liefhebbers van paardrijden en mountainbiken halen hun hart op in deze regio. In de vele meren en rivieren kunt u vissen of huur een kano of kajak en maak een mooie tocht op het water. Proef de heerlijke lokale gerechten en bezoek de vele lokale markten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Bellevue op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping Bellevue
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Reilhaguet

La Bouriètte, 46350 Reilhaguet

Engels, Frans, Spaans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe