Camping Le Moulin des Donnes is een schaduwrijke familiecamping met zwembad in het hart van een beschermd natuurgebied in de Lot in Zuidwest-Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 11

Camping Le Moulin des Donnes in de Lot

Camping Le Moulin des Donnes is een schaduwrijke familiecamping met zwembad in het hart van een beschermd natuurgebied in de Lot. Breng uw vakantie door op de kleinschalige camping bij het zwembad met peuterbad of ga op avontuur in de mooie streek van de Midi-Pyreneeën. Zet uw caravan of tent neer op één van de kampeerplaatsen in de schaduw met schone sanitairblokken om de hoek. De stacaravans en chalets zijn voorzien van alle benodigdheden en eenvoudig ingericht. Speciaal voor kinderen is er een sanitairblok met klein badje, verschoontafel, toilet en wastafel. Het zwembad van camping Le Moulin des Donnes biedt vermaak voor alle leeftijden en voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Daarnaast kunnen ze zich heerlijk uitleven in de speeltuin omgeven door groen en schaduw. Sportief vermaak is er te vinden in de vorm van badminton, volleybal, voetbal en tafeltennis.

Gezelligheid in de Midi-Pyreneeën

Camping Le Moulin des Donnes is een goede uitvalsbasis om de mooie toeristische trekpleisters van de Lot en de Dordogne te bezichtigen. Tussen Quercy en de Périgord vindt u 17 idyllische wandelroutes, maar ook de ambachtslieden uit de regio ontvangen u graag in hun atelier. Het middeleeuwse dorpje Saint Robert is een aanrader vanwege de ligging op een heuvel en de Romaanse kerk. In de plaats Sarlat vindt u gezelligheid in de drukke straatjes, terrassen en pleinen. Ook is er elke dag een markt in Sarlat met lokale producten.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin des Donnes voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin des Donnes

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Concorès

Moulin des Donnes, 46310 Concores

 

+33 (0)5 65 31 03 90
Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.