Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 81
Kampeerterrein: 3 ha

Camping de la Bourgnatelle

Camping de la Bourgnatelle in Bretenoux is een mooie gastvrije camping aan de oevers van de rivier de Cère in de Lot in de Midi-Pyrénées. Via een smal weggetje komt u bij de bastide waar u alle services vindt die u nodig heeft tijdens uw vakantie. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een terrein van 3,5 hectare. Er is een elektriciteitsaansluiting, afvalwaterafvoer en waterpunt bij de kampeerplaats. Ook verhuurt de camping verschillende huuraccommodaties: mobilhomes en ingerichte tenten. Op de camping ligt een pizzeria en een snackbar. Daarnaast is er een broodservice zodat u elke ochtend met vers brood kunt ontbijten. Camping de la Bourgnatelle beschikt over een zwembad met peuterbad voor de kleintjes. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en een Kids Club tijdens het hoogseizoen. Ook zijn er gezellige activiteiten voor volwassenen zoals sportieve toernooien, disco-avonden en jeu de boulesconcours. Tegen betaling kunt u meedoen aan een workshop goud zoeken of per kano de rivier afdalen.

Vakantie in de Lot bij camping de la Bourgnatelle

Het stadje Rocamadour is een aanrader wanneer u besluit uw vakantie door te brengen op camping de la Bourgnatelle. De prachtige huisjes zijn gebouwd tegen de berg aan. In Autoire vindt u authentieke huizen in smalle straatjes. De watervallen van Gimelle en de grotten van Lacave zijn ook mooi om te bezoeken tijdens uw verblijf in Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping De la Bourgnatelle voor je op een rijtje gezet:

Camping De la Bourgnatelle

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Bretenoux

46130 Bretenoux

+33 (0)5 65 10 89 04
Engels, Frans
eind maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.