Camping Domaine de la Faurie in Séniergues is een natuurcamping in de buurt van Sarlat op een groot terrein van 27 hectare in de Midi-Pyrénées in de Lot.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 27 ha
Hoogte: 333 m

Camping Domaine de la Faurie

Camping Domaine de la Faurie in Séniergues is een natuurcamping in de buurt van Sarlat op een groot terrein van 27 hectare in de Midi-Pyrénées in de Lot. Prachtige uitzichten over het landschap, een verwarmd zwembad en leuke animatie. De kampeerplaatsen zijn gelegen op ruime en groene plekken. De afbakening zorgt voor een goede privacy. U kunt kiezen of u gebruik wilt maken van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans, ingerichte tenten en chalets voor net iets meer luxe. Drink een drankje op het terras bij de bar waar u een geweldig uitzicht heeft over de glooiende heuvels van de Lot. Ook kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi. Er is ook een campingwinkel aanwezig op de camping. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan de hele familie deelnemen aan activiteiten zoals wandelen en kanoën om de prachtige landschappen van de Lot te ontdekken. In de avonden zijn er thema-avonden waaronder bingo en lekker eten. Het zwembad is verwarmd en biedt een panoramisch uitzicht over het landschap. Voor kinderen is er een speeltuin en leuke georganiseerde activiteiten.

Kamperen op het platteland van de Lot

Op 22 kilometer van camping Domaine de la Faurie ligt het dorpje Rocamadour waar u een spectaculair uitzicht zult ontdekken. Bezoek de middeleeuwse straatjes en prachtige kerk. In Lacave kunt u met een treintje door de grotten rijden en genieten van het donker. Tijdens een vakantie in Frankrijk mag u zeker het stadje Sarlat niet vergeten. Deze typische middeleeuwse stad is rijk aan cultuur en historie. Het bezoeken meer dan waard!

Camping Domaine de la Faurie

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Séniergues

46240 Séniergues

+33 (0)5 65 21 14 36
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.