De gezellige familiecamping Le Ventoulou in Thégra is ligt in een regionaal park in het hart van de Dordogne-vallei in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 34
Huuraccommodaties: 32
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Sites & Paysages Le Ventoulou

Camping Le Ventoulou in Thégra is een gezellige gezinscamping gelegen in een regionaal park in het hart van de Dordogne-vallei in de Midi-Pyrénées. Mooie camping voor iedereen die van cultuur, natuur en avontuur houdt. Het kampeerterrein beschikt over kampeerplaatsen in de zon, de schaduw of in de halfzon net wat u zelf graag wenst. De plekken zijn ruim en afgebakend en voorzien van een waterpunt, elektriciteit en een afvalwaterafvoer. Het sanitair is voorzien van een familiecabine, een aparte ruimte voor jonge kinderen en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Ook verhuurt de camping chalets, cottages en ingerichte tenten. In het hoogseizoen is er een broodservice en kunt u buitenlandse kranten kopen in de campingwinkel. Het overdekte en verwarmde zwembad op camping Le Ventoulou is geopend tijdens het hele campingseizoen. Of het nu regent of niet, u kunt altijd in het zwembad terecht. Rondom vindt u relaxte ligstoelen en voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad in de maanden juli en augustus. In de recreatieruimte vindt u onder andere een flipperkast en een tafelvoetbalspel. Op het multisportterrein kan iedereen zich uitleven. Of u nu houdt van voetbal, volleybal of een ander spelletje, er is voor iedereen wat te doen.

Gezinscamping in de Lot

Qua cultuur en historie is de Lot een prachtige plek om op vakantie te gaan. Ook de landschappen en de geweldige natuur is een pluspunt van deze regio. Bezoek bijvoorbeeld de stadjes Rocamadour, Padirac en Autoire met haar waterval. Bent u wel in voor iets sportiefs? Er zijn tal van wandel- en fietsroutes vanaf camping Le Ventoulou, u kunt hier vissen, paardrijden en kanoën op de rivier. Maar er is nog meer: speleologie, klimmen, canyoning, duiken en zelfs paragliden.

Camping Sites et Paysages Le Ventoulou

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Thégra

Lieu-dit, 46500 Thégra, Frankrijk

0033 (0)5 65 33 67 01
Engels, Frans, Spaans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.