Camping Bivouac Nature

Camping Bivouac Nature in Saint-Jean-du-Gard is een natuurcamping gelegen in het nationaal park van de Cévennes tussen de kastanjebomen in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Ga helemaal terug naar de natuur in een van de tenten op deze rustige camping.

De camping bestaat alleen uit 15 ruime tenten die gedeeltelijk in de schaduw liggen. De plekken liggen in het hart van het bos en zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. De tenten zijn gebouwd op een houten vlonder voor extra comfort. Om inkijk te voorkomen en u privacy te bieden zijn de tenten zo geplaatst dat ze door de natuurlijke omgeving worden afgebakend. Uw auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. De tenten zijn niet voorzien van elektriciteit en wateraansluiting, maar verkrijgbaar op een centraal punt.

Camping Bivouac Nature is een natuurlijke speeltuin voor iedereen. De flora en fauna nodigen kinderen uit om ze te komen ontdekken. Geheel veilig, want het terrein is autovrij. Om u helemaal over te geven aan de natuur is er geen WiFi-verbinding of televisie beschikbaar op de camping. Wel is er een bibliotheek met interessante informatie en bij de receptie kunt u toegangskaarten kopen voor verschillende toeristische trekpleisters in de regio.

Natuurcamping & glamping in de Gard

De omgeving van camping Bivouac Nature is ideaal voor natuurliefhebbers. Maak lange wandelingen in het nationaal park van de Cévennes. Het dorpje Saint-Jean-du-Gard ligt op drie kilometer van de camping en hier vindt u onder andere verschillende restaurants en supermarkten. Bezoek de grot van Trabuc in Mialet of doe mee aan een ondergrondse safari. Voor cultuur maakt u een trip naar Montpellier of Nîmes en bewondert u de prachtige monumenten en het historische centrum.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Bivouac Nature voor je op een rijtje gezet:

Bivouac Nature
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-Jean-du-Gard

Domaine de Graousse, 30270 Saint-Jean-du-Gard

0033 (0)4 66 85 36 90
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe