Alle foto's

Camping Sandaya Île des Papes

Camping L’ile des Papes is een royale 4-sterrencamping aan een rivier in Villeneuve-lès-Avignon. De camping in de Languedoc-Roussillon is van alle vakantiegemakken voorzien. De camping biedt kampeerplaatsen met afbakening, met of zonder schaduw. Daarnaast kunt u ingerichte tenten, stacaravans, chalets en bungalows huren. Op de camping is een restaurant met een ruime menukaart aanwezig. Vers brood is ook gegarandeerd. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers. Voor de vakantieganger die er graag op uit gaat heeft de camping verschillende fietsroutes.

U kent vast het liedje wel ‘Sur le pont d’Avignon’? Deze kunt u daadwerkelijk bewonderen in het nabij gelegen Avignon. Maar mocht u in eerste instantie nog even op de camping blijven, dan is dat begrijpelijk. Er is vertier voor iedereen op Camping Île de Papes: een speeltuin, diverse sportterreinen, prachtige zwembaden (buitenbad en peuterbad), mini-golf, animatie voor jong en oud.

Vakantie in de Gard

De in Zuid-Frankrijk gelegen camping biedt zon en bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden zijn zo talrijk, dat alleen een opsomming volstaat: de beroemde brug ‘Le Pont d’Avignon’, het Palais des Papes. In het plaatsje zelf: Villeneuve-lès-Avignon: La chartreuse, Fort St André, la Tour Philippe le Bel, la Collégiale Notre Dame en tenslotte het museum Musée Pierre de Luxembourg.

Vergeet niet tijdens uw verblijf op Camping L’ile des Papes een bezoek te brengen aan een van de talrijke markten van de Provence. Seizoensfeesten zijn hier ook gebruikelijk, zoals Fête de la St Marc (wijn, Festival d’Avignon in juli), het feest van de aardbeien, lavendel, meloen, olijven en wijnen. Overige plaatsen: Le Pont du Gard, les Baux de Provence, la route des vins (Châteauneuf du Pape, Gigondas, Vaqueyras), Villages du Luberon, Fontaine de Vaucluse, Gordes, Roussillon, Nîmes, Arles, Orange, Vaison la Romaine, Mont Ventoux, les Alpilles, la Camargue, l’Ardèche, la Drôme provençale, etc.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sandaya Île des Papes
Frankrijk Occitanië Gard Villeneuve-lès-Avignon

1497, D780, 30400 Villeneuve-lès-Avignon, Avignon

Engels, Frans
april - half november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe