Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 65 ha
Hoogte: 206 m

Charme camping Mas de la Cam

Camping Mas de la Cam in Saint-Jean-du-Gard is een charmante camping op een groot bebost kampeerterrein van 65 hectare aan de rivier de Gardon in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Geniet van het zwembad, de waterspelen en de rivier met grasstrand. U kunt op deze authentieke camping verblijven in een gîte of traditioneel kamperen in een tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn ruim en vlak. U kunt gebruikmaken van de WiFi-verbinding op de camping. Elke avond is het restaurant geopend waar u pizza, friet en regionale specialiteiten kunt bestellen. Handig voor als u eens niet zelf wil koken. Verder vindt u een campingwinkel, een broodservice en een wasserette met wasmachine en droger op de camping. Camping Mas de la Cam beschikt over een groot multisportterrein van 800 m2. De perfecte plek om verschillende balsporten te beoefenen zoals volleybal, tennis en voetbal. Ook kan er worden getafeltennist en er is een verlicht jeu de boulesterrein. In de rivier de Gardon kunt u vissen. Eenmaal per week organiseert de camping een muzikale avond voor het hele gezin. Het zwembad is gedeeltelijk verwarmd met verschillende waterspelen.

Kamperen in de Cevennen (Gard)

Ook aan de rivier is het heerlijk spelen en zwemmen. Kinderen bouwen hier graag dammetjes terwijl ouders op het strand relaxen. Ga op ontdekking in de Gard en bezoek de stad Nîmes, een Romaanse stad vol kunstwerken en monumenten. De stoomtrein van de Cévennes neemt u mee in een andere tijd en laat u de Gard vanuit een ander perspectief zien. In Mont Algoual heeft u een geweldig panorama op de Languedoc-Roussillon.

We hebben een aantal opties voor Camping Mas de la Cam voor je op een rijtje gezet:

Camping Mas de la Cam

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-Jean-du-Gard

route de Saint André de Valborgne, 30270 Saint-Jean-du-Gard

+33 (0)4 66 85 12 02
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
eind april - eind september

2 Reviews

Review schrijven
  1. Leuke camping aan rivier

    Leuke camping voor de echte kampeerders, namelijk zonder chalets of stacaravans. Er is een rivier en een mooi zwembad om in te zwemmen en de kinderen konden zich daar prima vermaken.
    Sanitair was schoon en in voldoende hoeveelheid aanwezig. ‘S Avonds na 11 uur was het keurig rustig op de camping.

    Gereisd met jonge kinderen t/m 11 jaar in juli en augustus in 2017.

  2. Mooie Camping

    Mooie Camping. Zeer kindvriendelijk. Sanitair redelijk. Begint wat te verouderen. Wifi ZEER SLECHT. Dus je komt wel echt tot je rust. Eten op de Camping echt PERFECT. Eenvoudige menu kaart maar wat er op staat is echt lekker! super lekkere salades.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.