Alle foto's

Gastvrije camping Les Sources

Camping Les Sources in Saint-Jean-du-Gard is een gastvrije camping in de Cevennen met de rivier le Gardon in de buurt in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Overnachten in een charmante gîte, elke dag vers brood en zwemmen in het zwembad. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kampeerterrein op terrassen. De plekken zijn afgebakend door bomen en struiken voor voldoende privacy. Er zijn plekken in de zon, in de schaduw en in de halfzon. Daarnaast kunt u ook kamperen in een chalet, gîte, stacaravan of mobilhome. Tijdens het hoogseizoen geniet u dagelijks van vers brood en croissants. In het restaurant kunt u de lokale gerechten proeven of afhaalmaaltijden bestellen. Ook zijn er volop activiteiten te doen op camping Les Sources. Zo kunt u basketballen op het basketbalveldje of een wedstrijd volleybal spelen. Ontmoet andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan en de tafeltennis. In de zomer vinden er gratis aquagymlessen plaats in het zwembad. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen.

Proef de specialiteiten van de Gard

Camping Les Sources ligt in de Cevennen, een prachtige regio in een oase van groen. Het is het uitstekende decor voor wandelingen, mountainbiketochten en paardrijritjes. In Saint-Jean-du-Gard vindt u een van de grootste markten uit de regio waar u streekgerechten en specialiteiten kunt proeven en kopen zoals geitenkaas, kastanjes en zoete uien. Vanaf de camping kunt u verschillende uitstapjes maken. Bezoek de Camargue, de Provence en vergeet zeker Le Pont du Gard niet tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Sources
Frankrijk Occitanië Gard Saint-Jean-du-Gard

route de Mialet, 30270 Saint-Jean-du-Gard

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Mooie camping

    Mooie camping, maar onvriendelijk uitbaatster. Ze vond het maar niets dat wij op doorreis waren en maar 1 nacht bleven dus wou ze ons geen informatie geven over de streek en bleef ze klagen over het feit dat we maar 1 nacht bleven.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe