Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 106
Huuraccommodaties: 33
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 150 m

Camping Le Pradal

Camping Le Pradal is een kleinschalige camping met zwembad aan de rivier de Gardon in de Gard vlakbij het plaatsje Anduze in de Languedoc-Roussillon. Deze rustige camping in Zuid-Frankrijk biedt schaduwrijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder volledig ingerichte tenten en stacaravans met een capaciteit tot 8 personen. De camping heeft faciliteiten voor mindervaliden. Ontspan onder een parasol op een ligstoel, terwijl de kinderen zich vermaken in het verwarmde zwembad met peuterbad. Naast een speeltuin, sportterrein, trampoline en springkussen, kunnen de jongste kampeerders ook terecht in de kids club. Een tennisbaan en jeu de boulesbaan maken het geheel compleet. Het animatieteam organiseert regelmatig sporttoernooien en gezellige thema-avonden. Begin de dag goed met een heerlijk vers stokbrood uit de campingwinkel van camping Le Pradal. Drink een verfrissend drankje op het ruime terras van het restaurant; hier kunt u ook terecht voor een heerlijke (afhaal)maaltijd. Camping Le Pradal ligt aan de rand van het beroemde bamboebos de Bambouseraie van Anduze in de Gard en heeft haar eigen strandje aan de rivier de Gardon waar ook heerlijk gezwommen kan worden; of gooi een hengeltje uit!

Kleine camping Le Pradal

Tussen Anduze en Saint-Jean-du-Gard, rijdt de stoomtrein van de Cevennen (Cévennes) en ontdek zo de vallei en prachtige uitzichten. Daal af in de grotten van Trabuc, bezoek het pottenbakkersmuseum met het lokale typische aardewerk in Anduze, of bezoek de Pont du Gard; een Romeins aquaduct dat op de werelderfgoed van UNESCO staat. IN de omgeving van camping Le Pradal liggen de Gorges du Gardon, De Mont Aigoual, De Camargue en de stad Nîmes. Een dagje uit met de kinderen is een groot succes met een boomklimparcours in het Forest Parc en vervolgens een bezoekje aan het Haribo museum.

We hebben de beste opties voor Camping Le Pradal voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pradal

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Anduze

200 Chemin d’Anduze Generargues, 30140 Anduze

0033 (0)4 66 61 79 81
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.