De familiecamping La Côte des Roses ligt op loopafstand van een recreatiemeer en vlakbij het heerlijke zandstrand van Narbonne-plage (500 meter).

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 424
Huuraccommodaties: 321
Kampeerterrein: 16 ha

Camping Campéole La Côte des Roses

Camping la Côte des Roses in Narbonne-Plage is een familiecamping op loopafstand van een recreatiemeer en vlakbij het strand van Narbonne-Plage aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk. Ontdek camping La Côte des Roses aan de oever van de zee, gelegen tussen Narbonne-Plage en Gruissan in de Languedoc-Roussillon, de twee badplaatsen aan de zeekust van Narbonne. Genesteld onder het Massif de la Clape tussen de zee en de garrigue (terrein met kreupelhout), la Côte des Roses is de grootste camping van de badplaats. Dankzij de rechtstreekse toegang tot het fijne zandstrand zult u kunnen genieten van uw vakantie ‘vlak aan het water’. Een ideale situatie voor uw kinderen.

Campéole La Côte des Roses

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Narbonne

Route de Gruissan, 11100 Narbonne-Plage

0033 (0)4 68 498 365
Engels, Frans
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.