Camping Domaine d'Arnauteille is een ruim en comfortabel vakantiepark midden in de natuur in de Languedoc-Roussillon met een uitzicht op de bergen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 198
Huuraccommodaties: 90
Kampeerterrein: 115 ha
Hoogte: 270 m

Yelloh! Village Domaine d’Arnauteille

Camping Domaine d’Arnauteille is een ruim en comfortabel vakantiepark midden in de prachtige natuur in de Languedoc-Roussillon met een adembenemend uitzicht op de bergen. U beleeft hier een ultieme vakantie in het grote zwemparadijs met 4 zwembaden, een rivier met tegenstroming, bubbelbaden en een peuterbad voor de allerkleinsten. Paardenliefhebbers willen hier nooit meer weg op Domaine d’Arnauteille! U kunt 6 dagen per week buitenritten maken op paarden van de camping en het fantastische landschap van de Malepère ontdekken. Ook aan kinderen is gedacht. De kinderclub zorgt voor leuke knutselactiviteiten en bijvoorbeeld schattenjachten en andere spelletjes. Uw caravan of tent kunt u opzetten op de grote en comfortabele kampeerplaatsen. In de voormalige stallen van Domaine d’Arnauteille is een restaurant gevestigd waar u de streek kunt proeven. De heerlijke cassoulet samen met een volle wijn prikkelen de smaakpapillen van elke gast.

Vakantie in de Languedoc-Roussillon

Er liggen vele verharde routes in de omgeving van Domaine d’Arnauteille die makkelijk te begaan zijn te voet of op de fiets. De middeleeuwse stad Carcassonne biedt leuke evenementen zoals het Imaginarium en de riddertoernooien. Maak uw eigen papier in de papiermolen van Brousses et Villaret. Wijnliefhebbers bezoeken de wijnkelders van Malepère en Blanquette de Limoux. Ook de plaatselijke markten met heerlijke streekgerechten zijn aan te bevelen!

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Domaine d'Arnauteille voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Domaine d’Arnauteille

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Montclar

11250 Montclar

+33 (0)4 68 26 84 53
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.