Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 6
Oppervlakte: 0,5 ha
Hoogte: 450 m

Camping à la Ferme Brès

Camping à la Ferme Brès is een mini boerderijcamping met een eigen olijfgaard met 1700 bomen op het platteland op 2 km van Nyons in de prachtige Drôme (Rhône-Alpes). De kleine camping is rustig gelegen en biedt schaduwrijke kampeerplaatsen (10 stuks) en een aangename gîte (vakantiehuisje) voor 4 personen. U bevindt zich in een fraaie groene omgeving met prachtige vergezichten over het landschap van de Drôme. Camping à la Ferme Brès is uniek en ideaal voor rustzoekers. Camping à la Ferme Brès is een familiebedrijf dat al sinds 1829 olijfolie produceert. De olijfbomen staan op de hellingen rondom de camping (10 ha). U kunt de olijfgaard bezoeken en zelf ervaren hoe olijfolie geproduceerd wordt. In de boutique kunt u olijfolie, tapenade en douceur d’olive kopen.

Boerderijvakantie à la Ferme Brès in de Drôme

In de omgeving van Camping à la Ferme Brès vindt u verschillende Franse dorpjes. Nyons ligt het dichtstbij, een klein stadje met 7000 inwoners, maar met alle voorzieningen. Nyons is van middeleeuwse oorsprong en Provençaals met 1 aquatisch centrum, 2 Provençaalse markten op donderdag en zondag, vele restaurants, culturele evenementen in de zomer (gratis concerten, voorstellingen, etc.). Activiteiten in de omgeving: Wandelen, Mont Ventoux, rivieren, enz.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €13 €13 €15 per dag
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Gîte 4 personen €360 €360 €380 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met een voertuig, tent, caravan of campingcar.
Camping à la Ferme Brès
Rhône-Alpes Drôme Nyons

Quartier Pied de Vaux
F-26110 NYONS

+33 (0)6 43 42 61 18
Bekijk link, Duits, Engels, Frans, Spaans
april - eind oktober

1 Review

Beoordeel de camping
  1. Schitterende kleine camping

    Schitterende kleine en rustige camping midden tussen de olijfboomvelden. De camping heeft een aantal mooie plaatsen, de eigenaren zijn heel vriendelijk, en de ligging is niet erg ver van het dorp. Er zijn 2 douches en 1 toilet, wat niet veel is, maar wel modern en schoon. Verder is er ook wifi, en kan je bij de campingeigenaar heerlijke olijven kopen. Aanrader!

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.