Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes in Veyrignac is een rustige boerderijcamping in de Dordogne met zwembad gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 3

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes in Veyrignac is een rustige boerderijcamping in de Dordogne met zwembad gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine. De kleine camping in Frankrijk ligt aan een rustige weg. Rond de boerderij lopen ganzen en kippen. De camping biedt gîtes en mobile-homes aan. Daarnaast zijn er nog staanplaatsen die afgebakend zijn met loofbomen. Voor afkoeling kan je het omheinde zwembad in en is het af en toe mogelijk voor de kinderen om te helpen met het verzorgen van de dieren. Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes beschikt over een tafeltennistafel, badmintonveld, tafelvoetbalspel, een speeltuin. Je kan ook deelnemen aan één van de georganiseerde avonden (Périgord-maaltijden) waar je kennis kunt maken met de andere campinggasten. Tot slot beschikt de camping over een klein winkeltje met producten van de boerderij zoals tuingroenten, notentaart, kippen, regionale specialiteiten, ijs, koude dranken en vers brood.

We hebben een aantal opties voor Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes voor je op een rijtje gezet:

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes

Frankrijk Aquitaine Dordogne Veyrignac

Les Chauprieres, 24370 Veyrignac

+33 6 37 39 33 71
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.