Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 103

Camping Abri de Camargue

Camping Abri de Camargue is een prachtige familiecamping met zwembad gelegen in de Languedoc-Roussillon. Deze camping heeft een prachtig zwembad waar regelmatig aqua-gym in wordt gegeven voor de liefhebbers en is verder perfect ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er worden excursies georganiseerd vanaf de camping maar ook op het terrein worden hele leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Op camping Abri de Camargue worden er kampeerplekken en stacaravans verhuurt. Heb je op vakantie geen zin om te koken? Er is een mooi restaurant waar je een lekkere maaltijd kan nuttigen met het hele gezin.

Kamperen in de Languedoc-Roussillon bij Abri de Camargue

Camping Abri de Camargue is gelegen in een prachtige groene omgeving in de Languedoc. In deze omgeving kan je mooie wandeltochten maken, paardrijden, fietsen en mountainbiken. Deze activiteiten worden meestal mogelijk gemaakt door de camping en alle informatie hierover is dan ook te vinden bij de receptie. Op camping Abri de Camargue is natuurlijk ook genoeg te doen, neem een frisse duik in het zwembad, speel een potje jeu-de-boules op het terrein of geniet ’s avonds van een van de voorstellingen die worden gegeven in het hoogseizoen. Voor een leuke actieve vakantie hoef je de camping niet af!

Camping Abri de Camargue

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Le Grau-du-Roi

Rte du Phare L’Espiguette 320, 30240 Le Grau du Roi

+33 (0)4 66 51 54 83
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.