Camping Au Bord de l'Aisne in Guignicourt is een groene camping aan de oevers van de rivier Aisne in Picardie en in de buurt van belangrijke uitvalswegen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Au Bord de L’Aisne

Camping Au Bord de L’Aisne in Guignicourt is een groene camping aan de oevers van de rivier de Aisne in Picardie en in de buurt van belangrijke uitvalswegen. De ideale plek voor iedereen die van vissen in de natuur houdt. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans en er zijn speciale plekken voor campers. Naast de normale plekken beschikt de camping ook over extra grote plaatsen. Het kampeerterrein is groen en er is voldoende schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes huren die van alle gemakken zijn voorzien. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Bij de snackbar kunt u afhaalmaaltijden bestellen zodat u een dagje niet zelf hoeft te koken. Ook is er een bar waar u een verfrissend drankje kunt drinken. Tijdens het seizoen kunt u gebruikmaken van het overdekte en verwarmde zwembad van Camping Au Bord de L’Aisne. Wilt u in vorm blijven tijdens uw vakantie? Kom in beweging op de fitnessapparaten. Voor kinderen is er een speeltuin en een trampoline. Huur een Segway en cross over de camping.

Groene camping aan de rivier de l’Aisne

Camping Au Bord de L’Aisne ligt aan een rivier waar u heerlijk kunt vissen. Bij de receptie kunt u een viskaart kopen. Reims ligt niet ver van de camping en kunt u binnen 20 minuten bereiken per trein. Bezoek de kathedraal, het paleis van Tau en de champagnekelders. In de Aisne vindt u volop musea over uiteenlopende onderwerpen: de Tweede Wereldoorlog, textiel en verschillende beroemdheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Au Bord de L'Aisne voor je op een rijtje gezet:

Camping Au Bord de L’Aisne

Frankrijk Picardië Aisne Guignicourt

14 bis rue Godins, 02190 Guignicourt

+33 (0)3 23 79 74 58
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.