Camping Au Clair Ruisseau in Bas-Rhin is een mooie paardencamping in de Elzas gelegen aan een recreatieplas vlakbij het attractiepark Europa-Park in Rust.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 91
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 145 m

Camping Au Clair Ruisseau

Camping Au Clair Ruisseau in Gerstheim (Bas-Rhin) is een mooie paardencamping in de Elzas gelegen aan een recreatieplas vlakbij het attractiepark Europa-Park in Rust. De ideale plek om samen met uw paard op vakantie te gaan, de kinderboerderij te bezoeken en te zwemmen in het meer. Het grote veld is ideaal voor groepen die hun tentje willen opzetten en willen genieten van de natuur. De charmante houten chalets zijn gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. De kampeerplaatsen zijn gedeeltelijk in de schaduw en afgebakend door struiken. Elke plaats beschikt over een elektriciteit. Camping Au Clair Ruisseai is een pension voor paarden. Maar u kunt ook samen met uw paard op vakantie gaan. Voor een klein bedrag per dag heeft uw viervoeter toegang tot de grote wei en overnacht hij in de individuele paddocks. Neem uw paard mee voor lange ritten op de speciale paden. Kinderen vermaken zich in het ondiepe meer, de speeltuin of op het jeu de boulesterrein.

Paardencamping in de Elzas

Vanaf camping Au Clair Ruisseau start u uw kanorit op de rivier en geniet u van de omgeving. Ook voor fietsers en iedereen die van skaten houdt zijn er paden aangelegd die helemaal tot Straatsburg leiden. Motorrijders toeren op de mooie wegen en vissers gooien hun hengel uit in de rivier. U kunt ook surfen op het meer van Plobsheim of vlieglessen nemen op de vliegclub in Altdorf en Lahr. Duitsland ligt op een paar kilometer van de camping voor leuke dagtripjes.

We hebben een aantal opties voor Camping Au Clair Ruisseau voor je op een rijtje gezet:

Camping Au Clair Ruisseau

Frankrijk Elzas Bas-Rhin Gerstheim

Rue de Ried

+33 (0)3 88 98 30 04
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.