Camping de Strasbourg is een mooie natuurcamping in Straatsburg in de Alsace, het noorden van Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 106
Huuraccommodaties: 75
Kampeerterrein: 3 ha

Camping de Strasbourg

Camping de Strasbourg is een mooie natuurcamping in Straatsburg in de Alsace, het noorden van Frankrijk. De camping is het hele jaar door geopend, er is in alle seizoenen mogelijkheid om de prachtige stad Straatsburg te ontdekken. Camping de Strasbourg ligt 3 kilometer bij het historische centrum van Straatsburg vandaan. Op deze camping profiteert u van de natuur in het hart van de stad. De 147 kampeerplekken zijn ruim opgezet en verdeeld over 3 hectare grond midden in de natuur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans of campers. U kunt kiezen of u in de schaduw, zon, met of zonder elektriciteit op een plek wilt staan. U kunt hier het hele jaar door kamperen. Op de camping kunt u heerlijke ontspannen bij het zwembad of in de ontmoetingsruimte waar leuke activiteiten worden georganiseerd voor alle gasten. Er zijn verschillende activiteiten die je met het gezin kan ondernemen, zoals jeu-de-boules, tafeltennissen, voetballen, zwemmen. Er is genoeg te doen op Camping de Strasbourg.

Familiecamping in Straatsburg

De hoofdstad van de regio Elzas, Straatsburg, is vanaf deze camping heel goed te bereiken. Camping de Strasbourg ligt maar 3 kilometer bij deze mooie stad vandaan. Er stopt een bus voor de camping of je kunt fietsen huren om vanaf de camping de fietspaden naar het centrum te volgen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,50 €19,00 €26,50 per dag
Extra persoon €4,20 €4,90 €5,70 per dag
Kind 2-7 jaar €2,50 €3 €3,50 per dag
Huisdieren €2 €2,30 €4,50 per dag
Stacaravan Cottage 6 personen €59 €82 €117 per dag
Chalet Indigo 6 personen €75 €99 €126 per dag
Woonwagen 4 personen €55 €70 €103 per dag

Camping de Strasbourg

Frankrijk Elzas Bas-Rhin Strasbourg

9, rue de l’Auberge
de Jeunesse
67200 Strasbourg

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Het hele jaar open

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.