Camping de Strasbourg

Camping de Strasbourg is een mooie natuurcamping in Straatsburg in de Alsace, het noorden van Frankrijk. De camping is het hele jaar door geopend, er is in alle seizoenen mogelijkheid om de prachtige stad Straatsburg te ontdekken. Camping de Strasbourg ligt 3 kilometer bij het historische centrum van Straatsburg vandaan. Op deze camping profiteert u van de natuur in het hart van de stad. De 147 kampeerplekken zijn ruim opgezet en verdeeld over 3 hectare grond midden in de natuur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans of campers. U kunt kiezen of u in de schaduw, zon, met of zonder elektriciteit op een plek wilt staan. U kunt hier het hele jaar door kamperen. Op de camping kunt u heerlijke ontspannen bij het zwembad of in de ontmoetingsruimte waar leuke activiteiten worden georganiseerd voor alle gasten. Er zijn verschillende activiteiten die je met het gezin kan ondernemen, zoals jeu-de-boules, tafeltennissen, voetballen, zwemmen. Er is genoeg te doen op Camping de Strasbourg.

Familiecamping in Straatsburg

De hoofdstad van de regio Elzas, Straatsburg, is vanaf deze camping heel goed te bereiken. Camping de Strasbourg ligt maar 3 kilometer bij deze mooie stad vandaan. Er stopt een bus voor de camping of je kunt fietsen huren om vanaf de camping de fietspaden naar het centrum te volgen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping de Strasbourg voor je op een rijtje gezet:

Camping de Strasbourg
Frankrijk Elzas Bas-Rhin Strasbourg

9, rue de l’Auberge, de Jeunesse, 67200 Strasbourg

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe