Camping de Lyon

Camping de Lyon is een groene camping gelegen in een mooi natuurpark aan de rand van Lyon in de Rhône in de Rhône-Alpes. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over een zwembad. De kampeerplaatsen zijn makkelijk bereikbaar en beschikken over veel schaduw. De grote plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers is er een speciaal servicepunt op de camping. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en voor gezinnen met baby’s zijn er speciale voorzieningen. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een romantische houten woonwagen, een ingerichte tent of een stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Boodschappen haalt u bij de campingwinkel en een hapje eten kan in het restaurant. Ook beschikt de camping over een broodservice voor elke dag vers brood. Op Camping de Lyon kunt u zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad. Voor de kleintjes is er een apart babybadje en rondom het zwembad staan ligstoelen met parasols. U hoeft zich niet te vervelen tijdens uw vakantie: volleybal, tafeltennis en jeu de boules. Er is voor kinderen een speeltuin. In de recreatieruimte staat een televisie, vindt u boeken en kan er gespeeld worden bij de biljarttafel.

Kamperen bij Lyon

Camping de Lyon ligt vlakbij de stad Lyon in het hart van de Rhône-vallei. Wandel door de stad en bewonder de vele musea en de historische monumenten. Bekijk de basiliek en de Romeinse theaters. Ook de Sint-Janskathedraal is een aanrader. Natuurlijk kan er ook goed geshopt worden in Lyon met bijna 2600 winkels. Jaarlijks is er het lichtfeest in december, een mooi festival om mee te maken. Bezoek de wijngaarden in de Beaujolais en geniet van de gevarieerde landschappen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping de Lyon voor je op een rijtje gezet:

Camping de Lyon
Frankrijk Rhône-Alpes Rhône Lyon

Allée camping international, Porte de Lyon, 69570 Dardilly

Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe