Meer foto's

Camping De Paris

Camping De Paris in Parijs is een groene camping te midden van Parijs in een natuurpark op 15 minuten van de Champs-Elysées in Ile-de-France. De camping is het gehele jaar geopend en is het ideale startpunt om de Franse hoofdstad te bezoeken. De vlakke kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en geschikt voor tenten, caravans en campers. Gaat u kamperen zonder voertuig, dan zijn er zo’n dertig voetgangersplekken. Voor campers is er een speciaal servicepunt op de camping. De drie sanitairruimten zijn gerenoveerd en verwarmd. Voor mindervaliden is er een speciaal aangepaste ruimte. Voor iets meer luxe kiest u voor een vakantie in een ingerichte tent, een woonwagen of een van de houten cottages. De campingwinkel biedt tal van dagelijkse producten aan en er is een restaurant. Elke ochtend kunt u vers brood bestellen. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen. Er zijn tafeltennistafels voor een gezellig sportief wedstrijdje met het hele gezin. In de recreatieruimte vindt u een bibliotheek met boeken over de omgeving, een tv-hoek en gezelschapsspellen. Bij de receptie kunt u fietsen huren om het Bois de Boulogne, de parken en de meren te bezichtigen.

Ontdek Parijs vanaf de camping

Camping De Paris is ideaal gelegen om de Franse hoofdstad te ontdekken. Binnen 15 minuten bent u op de Champs-Elysées. Vanaf de camping is er een pendeldienst die u binnen 10 minuten naar metrostation Porte Maillot brengt. In Parijs maakt u uitstapjes naar de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre Dame de Paris. Houdt u van kunst? Bezoek dan het Louvre en bewonder de talloze schilderen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer beschikbaarheid & prijzen
We hebben de beste opties voor Camping de Paris voor je op een rij gezet:

Camping de Paris
Frankrijk Île-de-France Parijs Paris

2, allée du Bord de l’Eau, Bois de Boulogne, 75016 Paris

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe