Camping De Paris in Parijs is een groene camping te midden van Parijs in een natuurpark op 15 minuten van de Champs-Elysées in Ile-de-France.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 329
Huuraccommodaties: 81
Kampeerterrein: 7 ha

Camping De Paris

Camping De Paris in Parijs is een groene camping te midden van Parijs in een natuurpark op 15 minuten van de Champs-Elysées in Ile-de-France. De camping is het gehele jaar geopend en is het ideale startpunt om de Franse hoofdstad te bezoeken. De vlakke kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en geschikt voor tenten, caravans en campers. Gaat u kamperen zonder voertuig, dan zijn er zo’n dertig voetgangersplekken. Voor campers is er een speciaal servicepunt op de camping. De drie sanitairruimten zijn gerenoveerd en verwarmd. Voor mindervaliden is er een speciaal aangepaste ruimte. Voor iets meer luxe kiest u voor een vakantie in een ingerichte tent, een woonwagen of een van de houten cottages. De campingwinkel biedt tal van dagelijkse producten aan en er is een restaurant. Elke ochtend kunt u vers brood bestellen. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen. Er zijn tafeltennistafels voor een gezellig sportief wedstrijdje met het hele gezin. In de recreatieruimte vindt u een bibliotheek met boeken over de omgeving, een tv-hoek en gezelschapsspellen. Bij de receptie kunt u fietsen huren om het Bois de Boulogne, de parken en de meren te bezichtigen.

Ontdek Parijs vanaf de camping

Camping De Paris is ideaal gelegen om de Franse hoofdstad te ontdekken. Binnen 15 minuten bent u op de Champs-Elysées. Vanaf de camping is er een pendeldienst die u binnen 10 minuten naar metrostation Porte Maillot brengt. In Parijs maakt u uitstapjes naar de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre Dame de Paris. Houdt u van kunst? Bezoek dan het Louvre en bewonder de talloze schilderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,30 €31,20 €36,20 per dag
Extra persoon €5,60 €8 €7 per nacht
Kind 2-7 jaar €2,80 €4 €3,40 per nacht
Huisdier €2,10 €4,20 €4,20 per nacht
Klassiek IV Linnen 4 personen €72 €72 €84 per nacht
Linnentent 5 personen €77 €77 €96 per nacht
Pipowagen 4 personen €89 €98 €127 per nacht
Cottage 6 personen €94 €110 €138 per nacht
Cottage 5 personen €94 €110 €138 per nacht

Kampeerplaats op basis van 2 personen met voertuig, tent,caravan of kampeerauto. Toeristenbelasting €0,20 per dag en per persoon.

Camping de Paris

Frankrijk Île-de-France Parijs Paris

2, allée du Bord de l’Eau
Bois de Boulogne
75016 Paris

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
hele jaar open

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.