Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 41
Huuraccommodaties: 183
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Bel Air

Camping Bel Air in L’Aiguillon-sur-Mer is een levendige familiecamping met zwembad in de Vendée bij L’Aiguillon-sur-Mer. De camping aan de Atlantische kust is uitgerust met een verwarmd buitenzwembad en peuterbad. Er zijn een speeltuin en glijbaan voor de kinderen, die eveneens terecht kunnen in de Kids Club. Naast het entertainment en de fitnessruimte kunt u op de camping fietsen huren. De camping heeft schaduwrijke kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties beschikbaar. Op de camping kunt u heerlijk luieren of de omgeving en de zandstranden ontdekken. Overdag hoeft u zich op de camping niet te vervelen. Zo zijn er verschillende (wellness) activiteiten zoals sporttoernooitjes, spelletjes in en bij het zwembad, fitness en aquagym. Camping Bel Air heeft een eigen restaurant waar lokale gerechten en specialiteiten (fruits de mer) worden geserveerd, u kunt ook pizza afhalen.

Vakantie aan de Vendée kust

De Vendée is een prachtige streek waar veel te zien en doen is aan de kust of in het binnenland. Verschillende charmante Franse dorpjes en badplaatsen (L’Aiguillon-sur-Mer, La Faute-sur-Mer en La Tranche-sur-Mer) hebben dagelijks een Franse markt. In de omgeving zijn verschillende bezienswaardigheden en liggen prachtige zandstranden en eilanden (zoals Île de Ré).

We hebben de beste opties voor Camping Bel Air voor je op een rijtje gezet:

Camping Bel Air

Frankrijk Pays de la Loire Vendée L'Aiguillon-sur-Mer

2 Route de Bel Air, 85460 L’Aiguillon-sur-Mer

0033 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.